LOADING

Type to search

Mediafax Foto, „Best of 2013”: Albumul celor mai bune fotografii

dragosasaftei 6 years ago

Mediafax continuă tradiția începută în 2006, iar astăzi lansează albumul Best of 2013, un album foto exclusivist care este compus din cele mai reprezentative fotografii realizate pe parcursul anului trecut de fotoreporterii și colaboratorii agenției. Ajuns la a 8-a ediție, albumul pune ca de fiecare dată accentul pe calitatea fotografiilor și așa cum spune și Marius Smădu, coordonator al departamentului foto în Mediafax Group, „demonstrează că fotografia de presă realizată profesionist, respectând valorile agenţiei noastre de credibilitate, autoritate, obiectivitate, exhaustivitate şi promptitudine, rămâne întotdeauna de actualitate, căutată şi apreciată”.

Albumul Mediafax Foto „Best of 2013” va fi disponibil începând de azi la F64 sau pe site-ul Mediafax la prețul de 99 de lei. Veți găsi în interiorul albumului povești, veți găsi emoție și stări, veți găsi tot ce înseamnă fotografia de presă la un nivel ridicat de expresivitate.

Țin minte că după văzut prima oară un album din această serie, cred că era prin 2009, am avut o perioadă destul de lungă în care am fost tare motivat. Motivat să surprind scene în așa fel încât să transmit și eu prin fotografiile mele ce-am văzut acolo. Bineînțeles că nu m-am apropiat de acele fotografii, dar ca idee a contat mult această motivație. Foarte mult.

Cumpără albumul Mediafax Foto „Best of 2013” la prețul de 99 de lei. Fotografiile din album pot fi văzute și online aici.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei