LOADING

Type to search

Momente speciale Canon: 300 de lei reducere la al doilea obiectiv

dragosasaftei 7 years ago

Îmi aduc aminte că în noiembrie, anul trecut, testam un kit format dintr-un Canon 1200D și alte 3 obiective pe lângă cel de kit. „N-ai cum să scoți fotografii bune cu un obiectiv de kit”, ar zice unii. Cred că tocmai de asta încerc să obțin cadre tot mai bune când testez un astfel de aparat.

Țin minte că atunci, pe durata celor două săptămâni de test, am avut 1200D-ul cu mine peste tot unde am avut de fotografiat. Începuse să-mi placă destul de mult și chiar mă obișnuisem bine cu el. Dintre toate cele patru obiectivele 18-55-ul și 55-250-le mi-au plăcut cel mai mult. Cu amândouă chiar am scos câteva cadre dragi mie într-o plimbare prin Herăstrău.

Cred în continuare, după 3-4 ani de fotografiat continuu cu un D-SLR entry-level + obiective din gamă și testat multe alte modele similare, că se pot obține imagini bune indiferent de aparatură, atât timp cât încerci și cauți soluția cea mai potrivită. Ca să îmi fac blițul de pe aparat să reflecte în tavan îmi pusesem acum câțiva ani o cutie de chibrituri tăiată care avea o oglindă înăuntru. Așa făceam blițul să nu bată direct spre subiect. Era o improvizație, dar și o soluție în același timp. 

De ce v-am povestit asta? Pentru că în perioada asta Canon are o promoție tare faină la D-SLR-urile entry și mid-level, alături de câteva obiective cu care să facă o pereche potrivită. Pe scurt: Cumpără un kit D-SLR Canon și primești 300 de lei reducere la al doilea obiectiv achiziționat.

Momente speciale Canon: 300 de lei reducere la al doilea obiectiv

Campania ține până la sfârșitul lunii (30 aprilie inclusiv) și aduce în promoție o serie de D-SLR-uri și obiective Canon. Iată mai multe detalii. Promoția e valabilă pentru toate kit-urile D-SLR Canon în afară de 6D, 5D Mark III și 1Dx. Achiziționând un astfel de kit primiți reducere de 300 de lei la următoarele obiective:

  • 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM: obiectiv ultra-wide cu sistem de stabilizare, bun pentru filmare datorită motorului de focalizare în trepte, STM – citește review-ul;
  • 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM: obiectiv all-around, posibil înlocuitor pentru cel de kit, cu un zoom de aproximativ 11x și sistem de stabilizare a imaginii – citește review-ul;
  • 55-250mm f/4-5.6 IS STM: teleobiectiv (cu el am fotografia veverița de mai sus) cu sistem de stabilizare a imaginii – citește review-ul;
  • 24mm f/2.8 IS USM: obiectiv wide, luminos, cu sistem de stabilizare a imaginii;
  • 60mm f/2.8: obiectiv dedicat macro, dar util și pentru portrete.

Puteți afla mai multe detalii despre campanie utilizând aplicația de Facebook de pe pagina Canon România.

Momente speciale Canon: 300 de lei reducere la al doilea obiectiv

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei