LOADING

Type to search

Mutație, o expoziție de fotografie pe film a artistului Dan Pierșinaru

dragosasaftei 7 years ago

Începând de miercuri, 27 noiembrie 2013 și până pe 14 ianuarie 2014 veți putea vedea la Aiurart (strada Lirei, nr. 21, București – aproape de Piața Iancului) o expoziție de fotografie analogică semnată de fotograful Dan Pierșinaru. Fotografiile pe care le veți vedea surprind aspecte ale realității pe care le putem vedea cu toții, dar din cauza rapidității cu care trece cotidianul pe lângă noi nu o facem.

De foarte multe ori, arta se prezintă vizitatorilor ca un obiect a cărui funcție principală este istoricitatea și capacitatea de a documenta aspecte ale realității. Însă fotografiile mele au cu totul altă direcție. Scopul nu este de a oferi vizitatorilor o informație istorică pe care nu o știu, ci de a declanșa anumite stări prin care oamenii se pot înțelege mai bine pe ei înșiși”, spune Dan Pierșinaru descriind fotografiile și conceptul întregii expoziții.

Vă invităm să luați parte la expoziție. O să fie o nouă întâlnire cu o realitate prin care trecem, dar pe care nu o conștientizăm. 🙂

Mutație, expoziție foto de Dan Pierșinaru

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei