LOADING

Type to search

NASA publică acum fotografii și pe Instagram

dragosasaftei 7 years ago

NASA este una dintre cele mai active agenții în social media, mai ales când vine vorba de fotografie. Recent, în urmă cu aproape două zile, NASA a început să activeze și pe Instagramstrângând în nici 72 de ore peste 72.000 de mii de urmăritori, având parte de o creștere extrem, extrem de rapidă a acestui număr.

Primele fotografii urcate au ca subiect Luna și aselenizarea din urmă cu 50 de ani. Asemenea contului și primele fotografii au avut parte de un succes uriaș. Spre exemplu, prima fotografie urcată, cea pe care o veți vedea și mai jos, a strâns peste 11.000 de like-uri într-un timp nu foarte mare!

Ne-ar plăcea tare mult să vedem pe lângă aceste fotografii deja celebre și unele cu echipa sau din spatele pregătirilor, dar realizate cu telefonul de membrii echipajului. Ar fi interesant tare! 🙂 Și uite cum NASA vine încă o dată cu o inițiativă oarecum banală, dar foarte mișto implementată!

Am citit prima oară despre inițiativa nasa pe blogul lui Victor Kapra.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei