LOADING

Type to search

Nikon va repara gratuit aparatele foto Nikon D600 cu pete de ulei pe senzor

dragosasaftei 7 years ago

Nikon a anunțat la nivel mondial faptul că își asumă responsabilitatea pentru situațiile în care pe senzorul de pe Nikon D600 apăreau diverse puncte negre cauzate de petele de ulei. Situația a fost semnalată în perioada imediat următoare lansării modelului, iar după scurt timp s-a descoperit că problema era cauzată de un mecanism din cadrul sistemului de declanșare. Nikon asigură astfel inspectarea și reparația gratuită a aparatelor D600 care întâmpină aceste probleme.

Nikon România: Aparatele foto Nikon D600 cu pete de ulei pe senzor vor fi reparate GRATUIT și după terminarea garanției

Prin comunicatul oficial dat astăzi de Nikon România a fost anunțat faptul că toate aparatele Nikon D600 care prezintă puncte negre (pete de ulei) pe senzor vor fi inspectate și reparate gratuit chiar și după terminarea garanției!

Pe scurt: dacă aveți un D600 cu pete de ulei pe senzor îl puteți duce la service-ul Nikon, iar situația va fi remediată gratuit chiar dacă garanția s-a terminat. De apreciat reacția Nikon. Au recunoscut, și-au cerut scuze și asigură gratuit soluționarea problemei. Felicitări!

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

  1. Marius 1 February 2017

    Salut , vad ca postarea e destul de veche , am si eu un d600 cu pete de ulei iesit din garantie , cei de la nikon mai curata senzorul avand in vedere ca suntem in 2017 ?

    Reply
    1. Dragoș Asaftei 1 February 2017

      Cel mai bine e să le scrii lor aici: solutie@restart.ro / 021 313 45 66.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei