LOADING

Type to search

Nikon lansează D610-le la începutul lunii octombrie?

dragosasaftei 8 years ago

De ceva timp circulă pe internet tot felul de informații cu privire la lansarea unui nou D-SLR Nikon în format Full-Frame. Știm deja că aceasta este perioadă în care Nikon lansează noile D-SLR-uri (sau modelele de vârf) și ne așteptăm la un nou model în zilele în care urmează.

Anul trecut, cam pe vremea aceasta, Nikon lansase D-SLR-ul D600cel mai compact D-SLR FX din lume. Și cel mai accesibil ca preț în acest moment în țara noastră. În momentul de față costă 7.499 de lei, dar se pare că dispare încet, încet din stocuri, semn că ni se pregătește ceva.

Se lansează Nikon D610?

Veștile care circulă cel mai mult fac referire la urmașul lui D600, Nikon D610. Din specificațiile tehnice care circulă pe internet observăm că diferența între el și modelul precedent stă la senzor (mai mult ca sigur) și la numărul de cadre în rafală – 6 cadre pe secundă, în loc de 5.5 la vechiul model.

De asemenea nu este anunțat un sistem Wi-Fi și GPS. Ar fi fost interesant să fie inclus deja în body sistemul wireless. Devine foarte util în momentul în care fotografiezi un eveniment, spre exemplu, și trebuie să predai fotografiile în timp real. Desigur, există accesorii care pot compensa acest fapt.

Suntem curioși să aflăm despre ce va fi vorba. Oare n-ar fi fost mai interesantă o variantă cheap/mai accesibilă a lui D4? 🙂

*Sursa informațiilor: Nikon Rumors

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

  1. Andrei V 25 September 2013

    Daca nu vor fi diferente foarte mari in general, ar trebui ca macar senzorul sa vina cu un upgrade considerabil, cred eu.

    Reply
    1. Dragoș Asaftei 25 September 2013

      Așteptăm până pe 7-8 octombrie să vedem despre ce va fi vorba. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei