LOADING

Type to search

Nokia se raportează la iPhone 5 în noua reclamă

dragosasaftei 5 years ago

Nokia a dat ieri drumul pe Youtube unui clip de promovare a noului telefon Nokia Lumia 925. Și de această dată Nokia pune accent pe camera foto, utilizând-o drept criteriu de diferențiere pe piața smartphone-urilor. Dar… în acest sens lupta devine și mai grea. În toate statisticile cu fotografii încărcate pe internet în ultimii ani cea mai des întâlnită cameră este cea a iPhone-urilor, fie că e vorba de 3Gs, 4, 4S sau 5.

Pe Flickr iPhone e cea mai populară cameră foto. În lume se realizează mai multe fotografii zilnic cu iPhone-ul decât cu orice aparat foto. Oamenii au observat că iPhone-ul poate fi ceea ce le trebuie și în materie de cameră foto pe care să o aibă întotdeauna cu ei și nu mai caută alte variante, motiv pentru care e tare greu să iei acest titlu pe care l-a câștigat, indirect, Apple.

Totuși, Nokia se încurajează și lansează reclama de mai jos.

Ne e greu să credem că sunt atât de mari diferențele. Ne e greu să credem că, de exemplu, panning-ul poate fi făcut acum foarte ușor cu noua cameră de pe Nokia. Desigur, nu e imposibil, dar suntem oarecum reticienți pentru că nu am văzut asta până acum pe camera niciunui aparat foto. Totuși, am fotografiat acum aproximativ o lună un întreg eveniment (partea de wall) cu un Nokia Lumia 920 și am fost tare mulțumiți de calitatea pe care au avut-o fotografiile. Nu avem nimic de reproșat.

Dar totuși, cât de bună e această raportare la… concurență? 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *