LOADING

Type to search

Canon urmează să lanseze un nou D-SLR

dragosasaftei 8 years ago

În urmă cu câteva ore pe site-ul oficial Canon Korea a început o nouă campanie de teasing pentru lansarea unui nou aparat. Singurele informații oficiale prezente pe site sunt 2013.11, luna curentă, faptul că urmează să fie lansat curând și o imagine în care noul aparat este sub un înveliș.

Imaginea originală o puteți vedea mai sus. Noi am umblat puțin în Photoshop ca să scăpăm de tonurile foarte înalte și să mărim din constrast și umbre și am obținut imaginea de mai jos. Pare să fie un corp de D-SLR entry-level, un urmaş al lui 100D sau, de ce nu, 700D. Rămâne să aşteptăm zilele acestea să vedem care sunt noutățile. 🙂

Oare ce pregătește Canon? Un nou D-SLR entry-level sau un upgrade la EOS-M? În mod normal, conform standardelor ridicate în ultimul timp de competitori, ar trebui să fie vorba de o lansare a unui produs oarecum special, care să se diferențieze de cele de până acum. Oare așa va fi? Sau Canon va menține linia standard aducând un plus considerabil la calitate?

Nou D-SLR Canon

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei