Adăugat pe 9 noiembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Canon urmează să lanseze un nou D-SLR

Nou D-SLR Canon
Nou D-SLR Canon

În urmă cu câteva ore pe site-ul oficial Canon Korea a început o nouă campanie de teasing pentru lansarea unui nou aparat. Singurele informații oficiale prezente pe site sunt 2013.11, luna curentă, faptul că urmează să fie lansat curând și o imagine în care noul aparat este sub un înveliș.

Imaginea originală o puteți vedea mai sus. Noi am umblat puțin în Photoshop ca să scăpăm de tonurile foarte înalte și să mărim din constrast și umbre și am obținut imaginea de mai jos. Pare să fie un corp de D-SLR entry-level, un urmaş al lui 100D sau, de ce nu, 700D. Rămâne să aşteptăm zilele acestea să vedem care sunt noutățile. :-)

Oare ce pregătește Canon? Un nou D-SLR entry-level sau un upgrade la EOS-M? În mod normal, conform standardelor ridicate în ultimul timp de competitori, ar trebui să fie vorba de o lansare a unui produs oarecum special, care să se diferențieze de cele de până acum. Oare așa va fi? Sau Canon va menține linia standard aducând un plus considerabil la calitate?

Nou D-SLR CanonÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.