LOADING

Type to search

Ovidiu Bastea, cuvinte, fotografii și poveste prin fotografii

dragosasaftei 7 years ago

Mă gândeam la o metodă prin care să leg premiul pe care l-a câștigat în urmă cu două săptămâni cu titlul. Și după mi-am reamintit semnătura din mailul lui. „Some words… some prints… your photo story.” Așa s-a semnat Ovidiu Bastea în mailurile în care ne-a trimis fotografiile pentru portofoliul său.

Am fost tare fericit atunci când Ovidiu mi-a confirmat că îmi va trimite fotografiile sale pentru a le publica aici. Și acum haideți să o luăm cu introducerea care ar fi trebuit să fie la început. În urmă cu două săptămâni, fotograful romând Ovidiu Bastea a câștigat Honorable Mention la Photography Masters Cup, una dintre cele mai renumite competiții internaționale de fotografie. E un premiu important. Extrem de important! Felicitări încă o dată, Ovidiu!

Astăzi îi publicăm o parte din cele mai bune fotografii din portofoliul său aici, pe Blog de fotografie, și suntem tare onorați că putem face asta. Mă uitam prin fotografiile lui Ovidiu și de fiecare dată vedea acel ceva, acea poveste care parcă te face să te regăsești în ea, să devii subiectiv, dar totuși să privești cadrul cât se poate de obiectiv și să spui că e o fotografie extrem de reușită.

Mai jos puteți vedea fotografii din trei proiecte diferite ale lui Ovidiu Bastea. Este vorba de Nude Essays, Facebook Protest și Grey Variations. Fotografiile din primul și ultimul proiect menționat au luat premii importante anul trecut și la competiția Black and White Spider Awards. Vă invităm să vă delectați cu fotografiile lui Ovidiu! 🙂

Pe Ovidiul îl puteți urmări pe pagina de Facebook sau pe blogul său.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

  1. Rita 6 October 2015

    Felicitari, Ovidiu!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei