Adăugat pe 6 martie 2013 de Dragoș Asaftei in Portofolii
 
 

Ovidiu Bastea, cuvinte, fotografii și poveste prin fotografii

Portofoliu - Ovidiu Bastea
Portofoliu - Ovidiu Bastea

Mă gândeam la o metodă prin care să leg premiul pe care l-a câștigat în urmă cu două săptămâni cu titlul. Și după mi-am reamintit semnătura din mailul lui. „Some words… some prints… your photo story.” Așa s-a semnat Ovidiu Bastea în mailurile în care ne-a trimis fotografiile pentru portofoliul său.

Am fost tare fericit atunci când Ovidiu mi-a confirmat că îmi va trimite fotografiile sale pentru a le publica aici. Și acum haideți să o luăm cu introducerea care ar fi trebuit să fie la început. În urmă cu două săptămâni, fotograful romând Ovidiu Bastea a câștigat Honorable Mention la Photography Masters Cup, una dintre cele mai renumite competiții internaționale de fotografie. E un premiu important. Extrem de important! Felicitări încă o dată, Ovidiu!

Astăzi îi publicăm o parte din cele mai bune fotografii din portofoliul său aici, pe Blog de fotografie, și suntem tare onorați că putem face asta. Mă uitam prin fotografiile lui Ovidiu și de fiecare dată vedea acel ceva, acea poveste care parcă te face să te regăsești în ea, să devii subiectiv, dar totuși să privești cadrul cât se poate de obiectiv și să spui că e o fotografie extrem de reușită.

Mai jos puteți vedea fotografii din trei proiecte diferite ale lui Ovidiu Bastea. Este vorba de Nude Essays, Facebook Protest și Grey Variations. Fotografiile din primul și ultimul proiect menționat au luat premii importante anul trecut și la competiția Black and White Spider Awards. Vă invităm să vă delectați cu fotografiile lui Ovidiu! :)

Pe Ovidiul îl puteți urmări pe pagina de Facebook sau pe blogul său.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.