LOADING

Type to search

Pasiunea pentru fotografie nu are vârstă

dragosasaftei 7 years ago

În urmă cu o săptămână puteam vedea pe celebrul The Big Picture, secțiune a cotidianului Boston, o serie de fotografii realizate de tineri fotografi, toți cu vârste sub 25 de ani. Poate veți spune: „Ei, și ce? Știu fotografi buni de 16 sau 17 ani.” Perfect corect. Dar aici nu este vorba despre fotografie obișnuită. Veți vedea că, în majoritatea cadrelor, este vorba despre fotografii realizate în zone de război, în zone de conflict, în situații care necesită o oarecare experință și un curaj enorm.

Astfel, articolul pe care îl găsiți pe The Big Picture conține 40 de fotografii realizate de tineri fotojurnaliști cu vârste mai mici de 25 de ani. Și toate sunt fotografii extrem, extrem de reușite! Ce înțelegem de aici? Că pasiunea pentru fotografie, îndiferent de formele pe care le ia aceasta, nu are vârstă. Și nici limite. Fotografia ține de tine, de modul în care vezi tu lumea și, apoi, cum reproduci acest mod în fotografii. 🙂

Pasiunea pentru fotografie nu are vârstă

Pasiunea pentru fotografie nu are vârstă

Pasiunea pentru fotografie nu are vârstă

Pasiunea pentru fotografie nu are vârstă

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei