LOADING

Type to search

Peisaje de vară cu Canon S110

dragosasaftei 7 years ago

În urmă cu două zile vă prezentam primele impresii și fotografii cu Canon S110un aparat foto compact lansat în toamna anului trecut. Astăzi, pentru a marca începutul neoficial de vară, ne-am hotărât să vă arătăm câteva peisaje pe care le-am realizat chiar ieri cu noul aparat.

Majoritatea fotografiilor au fost realizate pe modul Auto, nedorind să intervenim foarte mult asupra rezultatelor pe care avea să le obținem. S-a descurcat bine aparatul, deși lumina nu era tocmai ok. Era cam ora 6 după-masa când am realizat fotografiile, dar soarele era încă suficient de puternic și prezent în planul fotografiilor în majoritatea situațiilor, în sensul că am fotografiat cu soarele în față.

Chiar și așa rezultatele sunt bune, noi suntem mulțumiți de ele, mai ales dacă ținem cont de faptul că e un aparat compact. Îl considerăm o variantă foarte ok pentru vacanțe și călătorii. Am fost plăcut surprinși de ce am obținut cu el până acum și suntem convinși că așa va fi și de acum înainte. Mulțumim Canon pentru posibilitatea de a testa acest model!

Vă spunem de pe acum, o vară frumoasă să aveți! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei