LOADING

Type to search

Photo Marathon, cel mai mare maraton foto, se extinde la Timișoara!

dragosasaftei 3 years ago

Photo Marathon, cel mai mare maraton fotografic din Transilvania desfășurat în Cluj-Napoca, se extinde în această primăvară la Timișoara, provocând pasionații de fotografie să își pună la încercare creativitatea și imaginația printr-un maraton de expoziții și fotografie.  

Desfășurat în perioada 11-14 mai la Timișoara, Photo Marathon adună în același loc peste 1000 de pasionați de fotografie și artă din zona Banatului, oferindu-le astfel posibilitatea de a interacționa cu arta fotografică într-o manieră inedită.

Spontaneitatea și creativitatea este răsplătită la Photo Marathon cu premii în valoare totală de 6000 de lei

Pe lângă maratonul de expoziții care urmărește să introducă vizitatorii într-un univers specific fiecărui artist, prin crearea unor spații cât mai fidele artei lor, elementul care pune în mișcare întregul eveniment este competiția foto. Timp de 8 ore, participanții trebuie să realizeze fotografii care să ilustreze cât mai bine temele trase la sorți de către juriu în ziua competiției, fără să modifice în programe de editare rezultatele obținute. Totul se bazează pe spontaneitate și creativitate, participanții având posibilitatea să câștige premii în valoare totală de 6000 de lei. Mai mult decât atât, fotografiile desemnate câștigătoare vor fi promovate într-o expoziție post eveniment timp de 2 săptămâni.

Expoziții inedite și competiții fotografice la Timișoara în perioada 11-14 mai

Alături de competiție, pasionații de fotografie pot participa la expozițiile unora dintre cei mai apreciați fotografi din România. Sorin Onișor, Vlad Petri sau Oliver Merce sunt doar o parte din fotografii care vor participa anul acesta la eveniment. În același timp, Photo Marathon aduce în atenția publicului o serie inedită de fotografii de la începutul secolului trecut, semnată de Costică Acsinte, fotograf din Primul Război Mondial.

Pentru a intra în competiția foto, participanții trebuie să completeze formularul de înscriere și să citească cu atenție regulamentul disponibil pe www.photomarathon.ro sau pe pagina de Facebook, acolo unde pot fi urmărite informațiile despre eveniment.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

  1. cado 8 May 2017

    Sunt excelente evenimentele de genul acesta si as vrea ca – macar vara!!! – sa se organizeze si la Constanta asa ceva. Spun excelente pentru ca motiveaza atat profesionistii cat si amatorii de “altceva”. Pe scurt: cand veniti si la mare?

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei