LOADING

Type to search

Photo Shooting Days la Drobta Turnu Severin

dragosasaftei 7 years ago

Cât de frumos e să ai un eveniment organizat doar pentru a-l fotografia? Doar pentru fotografii? Să poți controla totul cum vrei și să poți repeta un cadru până înveți cum să-l faci corect? E o senzație tare frumoasă, dar pe care n-o poți repeta de foarte multe ori, din păcate. Nu-i chiar la îndemână să organizezi un eveniment doar pentru a-l fotografia. 🙂

Din fericire o echipă de oameni pasionați s-a gândit că ar fi bine să organizeze astfel de evnimente. Sub numele Photo Shooting Days o echipă formată din fotografi și lectori profesionști vor veni pe rând în orașele Drobeta Turnu Severin, Sibiu și București. 

Vor fi cursuri introductive formate dintr-un model teoretic și unul practic, fiind urmate în încheiere de exersarea celor învățate prin fotografierea unui catwalk și a unui fashion show dedicat. O să fie o experiență interesantă, suntem convinși de asta.

Haideți să vedem cum se va desfășura evenimentul în primul oraș.

13-14 noiembrie – Drobeta Turnu Severin

Totul începe pe 13 noiembrie în incinta Hotelului Continental. Sunt 25 de locuri disponibile, iar taxa de înscriere este de 200 de lei. Înscriindu-vă la curs veți primi și un voucher de cumpărături la Photosetup.

În prima zi se va discuta despre fotografia de eveniment, compoziție, utilizarea luminii ambientale și a celei de bliț, temperatura de culoare și alte detalii tehnice pe această tematică, totul culminând cu realizarea unor fotografii de portret într-un setup foarte bine amenajat.

Cea de a doua zi va fi despre fotografia fashion. Așa cum ziceam, în partea practică veți putea fotografia o adevărată prezentare de modă. 🙂

Mai multe detalii găsiți pe site-ul evenimentului, shootingdays.roȘi fiți pe fază pentru că la ediția din București vom avea o surpriză plăcută pentru voi!

Photo Shooting Days - Drobeta Turnu Severin

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei