LOADING

Type to search

Întâlnire foto la Brașov: 10 cuvinte despre fotografie

dragosasaftei 6 years ago

Photolife începe din această vară o serie de întâlniri foto la Brașov, la Librăria Okian, prima dintre ele fiind „10 cuvinte despre fotografie”, cea despre care vorbim chiar în acest articol.

Întâlnirea are loc pe 25 iulie, de la ora 18:30, la Librăria Okian din Brașov, iar în cadrul prezentării susținute de Dan Dinu accentul va fi pus pe cât de puțin importantă este tehnica fotografică și pe ce ar trebui pusă baza pentru o fotografie cât mai reușită. Tot în cadrul acestei întâlniri se va stabili care sunt interesele participanților și așteptările pentru viitoarele evenimente, dar și pe cine ar vrea să cunoască sau despre ce genuri fotografice ar vrea să afle mai multe.

Proiectul (seria de întâlniri foto) își propune un ciclu de 12 întâlniri, fiecare venind cu o tematică diferită. Înscrierile se fac pe baza unei confirmări. Puteți face asta scriind un mail pe adresa florin.ifrim@okian.ro sau sunând la 0728.728.315. Intararea este liber.

 10 CUVINTE DESPRE FOTOGRAFIE – intalnire fotografica la Brasov

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei