LOADING

Type to search

Photolife: Safari foto în Kenya și Uganda cu Dan Dinu

dragosasaftei 6 years ago

În toamna acestui an Dan Dinu alături de Photolife și Explore Travel vă invită la două ture de safari foto în Africa:

  • SAFARI IN KENYA – 19 septembrie 2014 (11 zile)2.850 euro (include avion, cazare, masa, transport in safari etc.)
  • SAFARI IN UGANDA – 29 septembrie 2014 (10 zile) 2.750 euro (include avion, cazare, masa, transport in safari etc.)

Dacă doriți să luați parte la ambele ture – 20 de zile în total – veți beneficia de o reducere, prețul total plătit fiind de 4.985 de euro. Mai multe detalii găsiți pe Photolife.

Cine nu a visat măcar o dată la savanele africane, la explorarea lor, la întâlnirea cu unele dintre cele mai emblematice animale și la aventurile care ne-au influențat copilăria? A venit vremea să îți faci bagajele pentru o călătorie inedită, în sălbăticia Africii, unde să te poți bucura de un safari fotografic, pus la punct în detaliu într-unele dintre cele mai spectaculoase zone din Kenya și Uganda. Te așteptăm să călătorești, să descoperi și să fotografiezi minunata lume a savanei și a junglei africane împreună cu noi, în doua photo tour-uri de excepție.

Safari foto în Africa - Dan Dinu și Photolife

Safari foto în Africa - Dan Dinu și Photolife

Anul trecut, fotograful Dan Dinu – Photolife si Explore Travel iti ofereau primul safari fotografic organizat din Romania. Pentru ca interesul pentru o astfel de aventura a fost foarte mare, in aceasta toamna va propunem alte doua photo tour-uri in care sa descoperi unele dintre cele mai inedite locatii ale Africii. Primul dintre ele se vrea o reeditare a safari-ului din Kenya de anul trecut, insa si mai eficient structurat, mai diversificat si mai atractiv.

Safari foto în Africa - Dan Dinu și Photolife Safari foto în Africa - Dan Dinu și Photolife

Primele zile le vom petrece in parcul Samburu, intr-un peisaj inedit, cu celebrul pamant rosu african, unde putem intalni turme mari de elefanti, dar si specii mai inedite precum antilopa Oryx sau cainele salbatic african. Urmatoarea escala este la Lacul Nakuru, unde putem fotografia in voie doua dintre cele mai rare animale din Kenya, rinocerul negru si girafa Rotschild. Tot aici avem intalnire cu foarte multe pasari si, daca avem noroc, cu stoluri uriase de flamingo. Urmatoarea destinatie este un pic mai diferita, pentru ca ne vom aventura cu barca pe Lacul Naivasha in cautarea hipopotamilor si a crocodililor.

Safari foto în Africa - Dan Dinu și Photolife

Ultima destinatie este si una dintre cele mai spectaculoase, pentru ca vom admira in toata splendoarea ei, savana africana din Masai Mara. Aici o sa fotografiem din plin antilope si zebre, dar vom putea avea o intalnire si cu emblematicele carnivore mari ale Africii, leul, leopardul sau ghepardul. Pe langa toate astea, vom putea vizita si un sat de masai, pentru a ne face o idee despre cultura si viata oamenilor din savana.

Safari foto în Africa - Dan Dinu și Photolife

In Uganda te asteapta un safari mai inedit, ce combina savana cu jungla, intr-una dintre cele mai diversificate zone ale Marelui Rift African. Incepem cu lacul Mburo, unde avem intalnire atat cu antilope si zebre, dar si cu leoparzii ce populeaza zona sau cu hipopotamii si crocodilii de pe lac. Pasarile sunt si ele prezente in numar foarte mare, asa ca vom pleca in cautarea lor intr-o tura cu barca, organizata special pentru grupul nostru.

Safari foto în Africa - Dan Dinu și Photolife

Urmatoarea destinatie este parcul national Queen Elisabeth, unde vom intalni intr-o savana africana autentica numeroase antilope, girafe, zebre, elefanti, rinoceri, dar si feline sau hiene. Tot in aceasta zona, o sa avem parte si de o plimbare cu barca intre lacurile George si Edwards, atat in cautare de animale, cat si pentru a descoperi satele de pescari si pentru a intelege modul de viata al oamenilor de aici.

Safari foto în Africa - Dan Dinu și Photolife

Pentru a incheia tura cu o experienta inedita, ultima zona pe care o vizitam este padurea Kibale, unde o sa facem o drumetie in cautarea cimpanzeilor, in care avem ocazia sa intelegem si complexitatea junglei si a intregului ecosistem de aici.

Safari în Africa - Dan Dinu și Photolife

Ambele ture de safari sunt concepute in asa fel incat fiecare dintre participanti sa aiba cat mai mult confort si spatiu pentru a fotografia in voie, atat de la geamul masinii, cat si de pe acoperisul acesteia sau din barca. Ne vom deplasa cu vehicule 4×4, fiecare participant avand un loc la fereastra. Desi aceste masini pot transporta mai multi oameni, noi o sa le folosim pentru un grup mai restrans, pentru a avea suficient spatiu pentru a fotografia si admira in voie. Grupul va fi unul mic, pentru a crea un cadru mai intim si mai eficient pentru a invata. Cazarea se va face la lodge-uri sau in corturi de safari, toate insa cu un confort foarte bun si in conditii excelente. Pe site puteti vedea mai multe detalii legate de acest aspect.

Safari foto în Africa - Dan Dinu și Photolife

 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei