LOADING

Type to search

Photolife te invită pe 4 aprilie la tura aniversară alături de Dan Dinu

dragosasaftei 6 years ago

Photolife, gazda unora dintre cele mai interesante și atractive workshop-uri foto de la noi din țară, împlinește 8 ani de activitate, motiv pentru care vă invită la deja cunoscuta tură aniversară din Pădurea Recea. Întâlnirea are loc sâmbătă, 4 aprilie, iar plecarea se face din Gara Brașov la ora 9 dimineața. Urmează apoi parcurgerea peste zi a unui tarseu nu foarte complicat, dar spectaculos ca peisaj, fiind posibilă și testarea de aparatură foto Nikon: body-ul precum D5500, D810, D4s și obiective ca 20mm f/1.8, 80-400mm, 85mm f/1.8 și așa mai departe.

Puteți confirma prezența pe adresa contact@photolife.ro. Participarea este gratuită! Iată și o descriere mai completă a zilei care se-anunță una plină de fotografii frumoase:

Anul acesta se implinesc 8 ani de cand am lansat primul curs la Photolife, asa ca va invitam cu mic cu mare la o noua tura aniversara, desfasurata unde altundeva daca nu in padurea de la Reci, dupa cum ne este traditia. Tura este deschisa tuturor celor care au participat la unul dintre cursurile noastre, fie el de la Brasov, Bucuresti sau online, la un workshop sau photo tour, sau oricaror alti prieteni care vor sa ne cunoasca. Ca de obicei gazda va este fotograful Dan Dinu, cel care va va povesti despre proiectele noastre viitoare si care va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie despre orice serviciu Photolife.

Si de aceasta data cei de la Nikon ne sunt alaturi si va aduc la testare cele mai noi echipamente, printre care aparatele foto Df, D750, D5500, D4s, D810 si obiectivele 20mm f/1.8, 300mm f/4, 18-140mm, 80-400mm, 70-200mm f/4, 85mm 1.8, 35mm 1.8FX si 18-300mm. Reprezentatul Nikon va va oferi toate informatiile necesare de care aveti nevoie despre aparatura si va va indruma cu sfaturi despre aparatul pe care il detineti.

Photolife te invită pe 4 aprilie la tura aniversară alături de Dan Dinu

 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei