LOADING

Type to search

Photosetup vă invită la o serie de patru întâlniri fotografice

dragosasaftei 7 years ago

Despre Photosetup v-am mai povestit. La un moment dat a fost chiar și brand-ul săptămânii aici, la noi. Apreciem ceea ce fac, motiv pentru care ne-am decis să ne alăturăm ca parteneri media la un nou proiect. Dorind să aducă mai aproape lumea fotografiei de cei care au această pasiune și se află la început de drum, Photosetup vă invită la o serie de 4 întâlniri fotografice.

Cum și când se vor desfășura întâlnirile?

Întâlnirile fotografice Photosetup se vor desfășura în fiecare sâmbătă a lunii iulie, adică pe 6,13,20 și 27 iulie, la cafeneaua Tete-a-Tete din Parcul Herăstrău din București. Cum? Foarte simplu și intuitiv! Va exista întâi o parte teoretică, explicativă, în care fotograful întâlnirii respective vă va povesti despre conceptele de bază și așa mai departe, și o parte practică în care se va ieși la fotografiat în zonă.

Fiecare întâlnire va avea o tematică proprie. Primul workshop, cel de pe 6 iulie, are ca temă fotografia de călătorie, spre exemplu, și este susținut de Călin Stan. Dacă doriți să luați parte la una din întâlniri trebuie să cam fiți pe fază. Cele 70 de locuri libere disponibile pentru prima întâlnire s-au ocupat în mai puțin de câteva zile. 🙂

Cât costă?

Nimic. 🙂 Întâlnirile sunt gratuite și accesibile tuturor persoanelor. Luați-vă aparatul cu voi și haideți la întâlnirile din lumea fotografiei! Mai multe detalii găsiți pe PhotosetupVom fi prezenți și noi acolo la câteva dintre aceste întâlniri!

Întâlnirile fotografice Photosetup

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei