LOADING

Type to search

Poți încorpora fotografiile de pe Facebook pe site-uri

dragosasaftei 7 years ago

Facebook-ul a introdus de curând posibilitatea de a prelua un mesaj sau o fotografie și a îl/o publica pe un site sau un blog printr-un simplu cod HTML. Așa cum și Instagram a introdus recent această opțiune, de acum același lucru se întâmplă și cu mesajele publicate pe Facebook. Plus că modulul de preluare arată foarte bine! 🙂

Embed Facebook PostsPrincipiul de funcționare este simplu. În momentul în care vă aflați în dreptul unui mesaj vă apare în partea dreaptă a acestuia o săgeată. Dând click pe ea veți găsi în meniul drop-down care vă apare opțiunea Încorporează o postare sau Embed post, după care vă va fi afișată fereastra cu codul pe care trebuie să-l copiați și introduceți pe site-ul unde doriți să afișați mesajul.

Embed Facebook Posts

Și cam așa arată un mesaj preluat de pe Facebook. E binevenit opțiunea! Poate va scădea numărul fotografiilor luate de pe Facebook cu „Save image as” și publicate fără credit pe fel și fel de platforme. Cel puțin așa ar fi de dorit.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

4 Comments

 1. Robert 22 August 2013

  M-am jucat putin cu noua optiune. E valabila doar pentru articolele paginilor, cum ar fi pagina ta, a blogului, nu si a articolelor de pe pagina personala, profilul userului. Cred ca s-a inteles.

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 23 August 2013

   Merge și pe conturile personale. Chiar acum am încercat. 🙂

 2. Robert 23 August 2013

  M-ai facut curios si am incercat dimineata din nou. La unii merge la altii nu. Nu-mi dau seama care e faza. Uite de la doua persoane diferite, persoane din lista mea.

  http://img839.imageshack.us/img839/9471/u3wj.jpg

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 23 August 2013

   Înseamnă că încă n-a fost introdusă funcția chiar la toată lumea. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei