LOADING

Type to search

Prezentare de modă Burberry filmată integral cu iPhone 5S

dragosasaftei 7 years ago

Zilele trecute s-a lansat iPhone 5S, vârful de gamă al telefoanelor Apple, un telefon care ilustrează perfect evoluția tehnologică din toate punctele de vedere. Pe noi, așa cum vă spuneam și acum câteva zile, ne interesează partea foto/video. Ne arătam încântați de specificațiile tehnice ale camerei foto de pe iPhone 5S. Acum am primit o și primă dovadă care atestă calitățile camerei de pe noul telefon.

Cei de la Burberry au filmat o prezentare de modă integral cu iPhone 5S. Cu 14 astfel de telefoane mai exact. Telefoanele au fost atașate atât pe sisteme dolly (robotizare pentru mișcarea pe șine a telefoanelor), pe podium sau în mâinile unor operatori.

Rezultatul este unul care seamănă foarte mult cu ce s-ar putea obține cu un echipament profesionist de filmare. Cadrele largi arată extrem de bine, efectul de rolling shutter e practic inexistent, iar gama dinamică pare a fi suficient de largă încât să ofere o lumină ambientală uniformă pe întreg cadrul. Haideți să vedem ce a ieșit. 🙂

*Sursa: The Verge

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei