Adăugat pe 31 octombrie 2013 de Dragoș Asaftei in Review
 
 

Prime impresii și fotografii cu HTC One Max

HTC One Max
HTC One Max

Săptămâna trecută HTC lansa în România un nou model al gamei One. Este vorba de HTC One Max, cel mai mare model al gamei, care vine cu un ecran de 5.9 inchi și, ce ne interesează pe noi, aceeași cameră ca pe modelele precedente, One și One Mini, înglobând deci tehnologia UltraPixel. Vă invităm cu ocazia asta să citiți review-ul pe care l-am publicat recent despre camerele de pe smartphone-urile din gama HTC One și tehnologia de care vă vorbeam mai devreme. Puteți citi aici review-ul.

Așadar, camera de pe HTC One Max vine de asemenea cu un senzor de 4 megapixeli, obiectiv cu f/2.0, stabilizare pe două axe, fotografiere în rafală cu 8 cadre pe secundă și rezultate foarte bune (net superioare față de majoritatea modelelor de pe piață) în lumină slabă. Veți putea vedea mai jos fotografiile pe care le-am realizat până acum cu camera acestui smartphone. 

Totuși, noul model vine cu câteva diferențe asupra câtorva feature-uri ale camerei și galeriei. Desigur, ele nu afectează calitatea imaginii, menținând-o identică precum la modelele precedente.

Cu ce vine nou camera de pe HTC One Max

Odată cu introducerea noului Sense 5.5 sunt vizibile câteva schimbări notabile la nivelul galeriei. Acum când deschizi galeria poți naviga (în stânga și în dreapta) prin mai multe tab-uri, având acces de la albumele proprii și până la cele distribuite. Mai apoi albumele ocupă lățimea completă a ecranului, fiind prezentate sub formă dreptunghiulară, câte unul pe un rând.

Fotografii - HTC One Max

Acest fapt vine drept un avantaj pentru că ți se oferă un prim preview mai detaliat al fotografiilor din albumul respectiv. Partea frumoasă e că atunci când intri în albumul cu fotografiile realizate cu One Max totul capătă un caracter mai dinamic, fiindu-ți scoase în evidență fotografiile pe care le-ai ales tu, spre exemplu.

La nivelul camerei partea interesantă e că poți realiza simultan o fotografie atât cu camera frontală, cât și cu cea din spate. Poți alege, spre exemplu, să plasezi unde vrei tu imaginea mică realizată cu camera frontală. E interesant și util în anumite situații.

Zoe îți permite acum să faci GIF-uri din imaginile/clipurile surprinse, putând alege totodată viteza, direcția și tot felul de efecte pentru redarea animaților. :-)

Cam astea-s principalele diferențe. Haideți să vedem și cum s-a comportat camera după primele teste. :-) Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.