Adăugat pe 13 noiembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

#Puritate în fotografii, un nou concurs pe Instagram marca Aqua Carpatica

Concurs Aqua Carpatica - #Puritate
Concurs Aqua Carpatica - #Puritate

Probabil că mai țineți minte concursurile #stropdeiubire sau #setedecarte organizate de Aqua Carpatica acum ceva timp. Au fost printre primele concursuri foto organizate pe Instagram de vreun brand românesc. Aqua Carpatica repetă pățania și vă invită la un nou concurs.

Ce înseamnă #puritate pentru tine?

Aceasta este întrebarea care stă ca și temă a noului concurs. Trebuie să răspundeți la această întrebare printr-o fotografie arătând puritatea în modul în care o înțelegeți voi. Poate fi un portret delicat sau un close-up al unei flori gingașe. Orice atât timp cât răspunde la întrebare și are inclus hashtag-ul #puritate în descriere. De asemenea pentru a participa la concurs trebuie să urmăriți contul oficial de Instagram – Aqua Carpatica.

Toate fotografiile înscrise până acum și care vor fi înscrise de acum înainte pot fi văzute în aplicația #puritate de pe Facebook.

Vă puteți înscrie până pe 24 noiembrie 2013, câştigătorii fiind anunţaţi în perioada imediat următoare. Şi pentru că tot vorbim de câştigători, haideţi să vedem premiile puse în joc.

  • Locul I, cea mai frumoasă fotografie – Tabletă Evolio Quadra;
  • Locul al II-lea Apă plată/carbogazoasă pentru 6 luni;
  • Locul al III-lea – Apă plată/carbogazoasă pentru 3 luni.

Noi vă dorim cât mai multă inspirație! E un concurs care solicită creativitatea! Și asta-i bine! Mult succes! :-) Mai multe detalii despre concurs găsiți aici.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.