LOADING

Type to search

Revoluția prețurilor la eMag: Canon 650D mai ieftin cu 40%

dragosasaftei 6 years ago

De astăzi și până pe 27 iunie la eMag se desfășoară campania de reduceri Revoluția prețurilor.  Sunt multe produse al căror preț este scăzut la jumătate sau care vin în pachete avantajoase. Am ales mai jos produsele foto care ne-au atras atenția. Canon-ul din titlu cred că e cel mai tentant în momentul de față.

Revoluția prețurilor la eMagVezi ofertele

Canon 650D este un D-SLR entry-level – unul dintre cele mai bune din acest segment (vezi testul comparativ al D-SLR-urilor cu predecesorul lui 650D, 600D) – iar alături de obiectivul 18-135mm reprezintă un kit potrivit pentru călătorii. Plaja focală care pleacă de la 18mm și ajunge la 135mm îți permite să fotografiezi atât peisaje, cât și subiecte aflate la distanță. Obiectivul are sistem de stabilizare.

Samsung NX300 este unul dintre cele mai de succes mirrorless-uri lansate de Samsung. L-am testat anul trecut și ne-a plăcut mult. Puteți vedea aici rezultatele testului cu el.

Mirrorless entry-level, ușor de utilizat.

Aparat foto bridge cu zoom optic 40x. Este unul dintre aparatele foto bridge de top lansate de Nikon.

Vezi ofertele din campania Revoluția reducerilor.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei