LOADING

Type to search

Roundflash este acum disponibil începând cu 310 lei

dragosasaftei 7 years ago

Vă povesteam în această vară despre un accesoriu portabil pentru portrete. Despre un softbox sub forma unui ringflash care vă poate ajuta să obțineți o lumină mai apare pe chipul subiectului folosindu-vă doar de el și de blițul extern. Spuneam atunci că este o soluție bună pentru umplerea umbrelor atunci când vine vorba de fotografia de portret sau pentru compensarea luminii slabe din timpul evenimentului. Concentrează bine lumina blițului către centrul cadrului.

Am putea spune că vorbim de un gadget, însă unul care se poate dovedi util în multe cazuri. Dacă acum câtva luni când ajunsese la noi în țară prețul era de 555 de lei, acum îl puteți găsi la Photosetup începând de la 310 lei.

[button link=”http://www.photosetup.ro/ref117/search/?searchInput=roundflash&submitInput=Cautare” variation=”red”]Verifică prețul și disponibilitatea la Photosetup[/button]

Poate fi o soluție bună pentru portrete atunci când n-ai toate accesoriile de care ai nevoie. Sau o soluție bună pentru un cadou. Recomandăm cu încredere varianta aceasta de roundflash în special datorită construcției care-l face să fie rezistent în timp și ușor de folosit.

Review-ul lui Roundflash îl puteți citi aici.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei