LOADING

Type to search

Rubrica „Photos of You” pe Instagram

dragosasaftei 8 years ago

Sau cum a introdus Instagram posibilitatea de etichetare a unei persoane în fotografii. Despre rețeaua de socializare am mai tot scris și puteți urmări aici toate articolele care au ca subiect Instagram-ul. După câteva luni în care a câștigat din ce în ce mai mult teren în mediul online, cea mai populară aplicație foto pentru smartphone-uri vine cu un nou update.

Noua versiune, 3.5, introduce posibilitatea de etichetare a utilizatorilor în fotografii, opțiune denumită Photos of You. Principiul e simplu și funcționează extrem de asemănător cu apliacția de mobil a Facebook-ului. Iată care sunt pașii pentru etichetarea unei persoane într-o fotografie. 🙂 

Suntem convinși că odată cu introducerea acestei opțiuni rețeaua va beneficia de încă un plus, în sensul că va există încă un mijloc de interacțiune. Probabil că în viitor va apărea și opțiunea de distribuire a fotografiilor altor persoane direct în interiorul rețelei. Cine știe. 🙂 Iată articolul oficial pe blogul Instagram și clipul de lansare.

Introducing Photos of You from Instagram on Vimeo.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei