LOADING

Type to search

S-a lansat o revistă online de fotografie, Noutăți Foto

dragosasaftei 7 years ago

Fotograful Alin Popescu,  alături de Bogdan Panait și Cezar Popescu, a făcut astăzi pasul pregătit de câteva luni, un pas binevenit în comunitatea online fotografilor din România. Ne bucură tare mult să vedem cum încep lucrurile să se miște din ce în ce mai bine în nișa fotografiei, iar astfel de proiecte precum cel pe care vi-l vom prezenta pot fie extrem de utile.

Proiectul lansat astăzi este Revista Online de Tehnologie Noutăți FotoCare este scopul proiectului? Așa cum spune și titlul, proiectul va aduce la zi noutățile din domeniul fotografiei, review-uri ale echipamentelor, informații despre evenimente și concursuri și aș mai departe.

„Revista s-a născut din dorința de a reuni sub același acoperiș informații de interes larg din domeniul fotografiei, precum și întreaga activitate de testare de aparatură foto și accesorii a redactorilor revistei desfașurată până acum pe blogurile proprii. Membri fondatori sunt 3 fotografi și bloggeri cunoscuți atât la nivel național cât și internațional, cu o bogată experiență fotografică.”

Așa se prezintă revista în articolul de lansare. Noi le urăm mult succes, ambiție și perseverență! Ne place tare mult ce a ieșit până acum și suntem convinși că și în continuare vom avea parte de surprize plăcute. Felicitări! 🙂

Revistă Online de Tehnică Noutăți Foto

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei