LOADING

Type to search

Samyang face următorul pas: 50mm f/1.4 și 14mm f/2.8 cu Autofocus pentru Sony FE

dragosasaftei 5 years ago

Recunosc că nu mă așteptam să se întâmple încă asta, dar mi se pare o mișcare foarte bună. Samyang intră cu noile modele în segmentul obiectivelor dedicate mirrorless-urilor Sony full-frame, acolo unde gama nu e foarte diversificiată și încă sunt relativ puține obiective pe care să le poți folosi.

Asftel, noile obiective Samyang cu autofocus s-ar putea poziționa destul de sus, mai ales că celelalte modele atrăseseră deja simpatia fotografilor. Așadar, dacă până acum lipsa autofocusului ar fi fost o problemă, cu noile 50mm f/1.4 și 14mm f/2.8 aceasta dispare. Ele sunt compatibile cu focalizarea prin detecție de fază, dar și prin contrast.

Construcția obiectivelor atrage și ea atenția. Din imaginea furnizată de Samyang pare să fie vorba de un corp metalic, sau dintr-un material asemănător, similar celui de pe obiectivele Sigma.

Noile obiective urmează să fie dispoinibile din luna iunie. Informații cu privire la preț, însă, nu au fost anunțate.

Nice move, Samyang!

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

3 Comments

 1. Petronela Serbanescu 10 May 2016

  Ar fi dragut sa ne surprinda Samyang si cu o montura de Canon in aceeasi configuratie. 14mm 2.8 cu focalizare ar trebuie impartasit si pe full-frame nu ? Anyway, nice move, Samyang!

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 10 May 2016

   Mai mult ca sigur că asta urmează. Dar au intrat întâi pe segmentul unde e interesul super mare că nu prea sunt alternative. 🙂

   1. Petronela Serbanescu 10 May 2016

    Sa le transmita cineva ca ii asteptam si pe segmentul full frame :))
    O seara frumoasa !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei