LOADING

Type to search

Scrie despre pasiunea ta și poți câștiga o bursă de 15.000 de lei

dragosasaftei 5 years ago

Cred cu tărie că ai nevoie de multă voință și susținere, încredere de la cei din jur ca să poți duce pasiunea pe care o ai la nivel înalt. Indiferent că e vorba de pasiunea pentru fotografie, ori de oricare altă pasiune, fără voință și susținere e greu să ajungi la rezultate. Nu imposibil, dar greu. Așa că salut cu drag fiecare inițiativă care vine în ajutorul oamenilor cu pasiuni, oamenilor care au deja în gând direcția în care vor să se îndrepte.

O astfel de inițiativă este a celor de la Krüger&Matz, care pun la bătaie două burse de 15.000 de lei pentru cei care-și spun povestea pe platforma pasiuneata.ro. Poveștile voastre mai pot fi înscrise până la începutul lunii viitoare. Iată mai multe detalii:

 • Intrați pe site-ul pasiuneata.ro , înscrieți-vă pasiunea și completați formularul.
 • Strângeți cât mai multe like-uri în perioada de votare în care v-ați înscris. (Votarea se face pe bază de Like din contul personal de Facebook)
 • La finalul sesiunii de votare, vor fi listați top 3 cei mai votați pasionați, iar juriul Kruger&Matz va alege cine ajunge în finală. Finalistul va primi cadou un smartphone Krüger&Matz Flow 2, iar cei de pe locul 2 si 3 vom primi câte o pereche de căști Kruger&Matz KM660RW.

După ce vom avea toți cei 4 finaliști, vi se oferi șansa de a vă promova pasiunea cu ajutorul unui video profesionist, realizat de echipa organizatoare în mod gratuit.

Cele 4 clipuri finaliste vor fi supuse unui vot public, iar la final vor fi anunțați cei doi câștigători.

 • Cea mai votată înscriere a unui finalist va primi o bursă în valoare de 15.000 lei brut.
 • Înscrierea votată de membrii juriului Krüger&Matz dintre cei 4 finaliști, exceptând alegerea publicului, va primi o bursă în valoare de 15.000 lei brut.

Perioada de înscriere ține până pe 1 noiembrie, urmând ca apoi să înceapă etapa finală. Haideți să arătăm, cât mai este vreme, că poveștile oamenilor pasionați merită să ajungă mai departe și să fie susținute din toate puterile! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

 1. Alex 28 October 2015

  Eu m-as fi gandit la cei care au si reusit sa realizeze ceva cu pasiunea pe care o au; pasionati in teorie pot fi multi.

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 28 October 2015

   Ai dreptate. Dar am pornit de la premisa că cei care se încumetă să povestească despre pasiunea lor au și ce să zică despre ea. Pesemne că au o motivație sau deja rezultate care să-i crediteze. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei