LOADING

Type to search

Sete de carte, un nou concurs foto pe Instagram

dragosasaftei 7 years ago

De Aqua Carpatica și primul lor concurs pe Instagram v-am povestit. De Instagram am tot scris. Rețeaua de socializare axată pe fotografii începe să capete din ce în ce mai multe teren și să atragă atenția brand-urilor din ce în ce mai mult. Ei bine, Aqua Carpatica revine acum cu un nou concurs pe această platformă.

Alături de RFIPrestigio și Editura Litera, cu ocazia târgului de carte BookFest desfășurat între 28 mai și 2 iunie la Romexpo în pavilioane C1, C2, C3, C4 și C5, sub sloganul #setedecarte, invită iubitorii de lectură și fotografie la un concurs pe rețeaua de socializare de care vă povesteam.

Ideea a venit pentru a-i ajuta pe cei de la RFI sa anunte faptul ca in perioada targului RFI Romania isi instaleaza studioul in centrul standurilor editurilor si va face interviuri in direct cu cei mai importanti scriitori straini si locali de miercuri pana vineri, intre 10 si 13 despre carti, lectura la romani, piata de carte si evolutia cartii in format digital.

Cum particip și ce câștig

Păi în primul rând câștigi învățătura din cărți. Nu aveți ce fura de aici, doar învățătura pe care v-o oferă cărțile. Scria pe o librărie din Parcul Tineretului. Și bine zicea. Ei, ca să te înscrii la concurs trebuie să încarci pe Instagram o fotografie cu cartea ta preferată alături de o sticlă de Aqua folosind, bineînțeles, hashtag-ul #setedecarte. 

Premiile sunt următoarele:

  • Premiul I – eBook Prestigio;
  • Premiul al II-leaapă (plată sau carbogazoasă) pentru o lună și un pachet variat de cărți oferit de Editura Litera;
  • Premiul al III-leaapă (plată sau carbogazoasă) pentru două săptămâni și cărți de la Editura Litera.

Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți. Noi vă urăm multă baftă! Mai multe detalii despre concurs găsiți pe blogul Aqua Carpatica. 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei