LOADING

Type to search

Simeze pe roți, proiect cultural și concurs de fotografie

dragosasaftei 7 years ago

Cu siguranță știți monitoarele amplasate în autobuzele care circulă prin București. De multe ori vedem pe ele informații cu privire la locul în care ne aflăm sau diverse mesaje publicitate. Uneori le privim cu atenție, alteori poate nici nu le băgăm în seamă. Dar oare cum ar fi dacă am vedea acolo fotografiile noastre?

Proiectul inițiat de ANZI Soft cu sprijinul revistei FOTO4all, Simeze pe roți, a luat naștere din dorința de explorare a unor spații expoziționale neconvenționale, precum monitoarele de care vorbeam mai devreme. Scopul e aducerea unor fotografii expresive în fața a celor aproape un milion de oameni care călătoresc zilnic cu autobuzele RATB.

Luând parte la acest proiect puteți să aduce chiar fotografiile voastre în fața acestor oamenii. Oare care-o fi senzația din momentul în care îți vezi fotografiile în atâtea locuri? Poate fi o cale foarte bună de promovare. Mai multe detalii găsiți însă pe site-ul proiectului, simezeperoti.ro

Totodată, puteți lua parte la un concurs foto extrem de interesant desfășurat exclusiv online. Tema acestei luni este fotografia urbană, putând câștiga un smartphone Utok D400Aici vă puteți înscrie în concurs.

E un proiect care oferă, în primul rând, o foarte bună șansă de promovare pentru fotografii aflați la început de drum, dar nu numai. Nu se știe niciodată. Profitați de șansă și înscrieți-vă la concurs. 🙂

Simeze pe roți

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei