LOADING

Type to search

Smart casual? Noile genți și rucsacuri Manfrotto, gama Windsor

dragosasaftei 5 years ago

Caut de ceva vreme un rucsac sau o geantă foto care să nu fie prea mare, dar care să-mi țină ce am nevoie, și care să arate cât de cât mai.. elegant. Dacă majoritatea producătorilor au intrat oarecum într-o zonă de monotonie în rândul design-ului genților/rucsacurilor, Manfrotto a făcut un pas înainte și a lansat gama Windsor. Din poze pare să fie exact ce căutam în urmă cu ceva timp. De asta am să fiu, cu siguranță, la ușa Photosetup din momentul în care or să ajungă primele bucăți. 🙂

Windsor – noua colectie cu atitudine, lansata de Manfrotto la Photokina 2016, cuprinde o serie de genti si rucsacuri destinate fotografilor urbani.

O selectie interesanta si eleganta ce dispune de tot ceea ce are nevoie un pasionat de fotografie ce combina o tinuta eleganta, urbana, smart casual, cu beneficiile tehnicii moderne de comunicare si captura de imagini.

colectie-wind

Astfel, in gentile si rucsacurile WIndsor, pot intra atat accesorii de uz zilnic cat si echipamente digitale gen aparat DSLR sau Mirorrless cu obiective atasate si accesorii foto suplimentare, alaturi de laptop/tableta sau/si trepied.

geanta-wind

Garantie: 5 ani (2 standard + extensie 3 ani). Extensia se obtine prin achizitia de la partenerii autorizati, Manfrotto, la inregistarea produsului, aici. Colectia va fi disponibila in curand, la Photosetup.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei