LOADING

Type to search

Sorin Onișor, răsăritul și fotografia virală pe Facebook

dragosasaftei 8 years ago

Dacă aveți cont pe Facebook, suntem convinși că ați interacționat cel puțin o dată cu una dintre fotografiile sale. Este vorba de Sorin Onișor, fotograful care a reușit să atragă o audiență numeroasă de partea sa, mai ales pe contul de Facebook. Sorin ține acum și workshop-uri de fotografie în multe locuri din țară, și expoziții tematice în și mai multe. Dacă ar fi să îl descriere pe Sorin, ca fotograf, într-o frază, aceea ar fi următoarea:

„În fiecare loc există povești. Însă nu e suficient. E nevoie și de fotografi buni care să le poată citi.”

Asta vă spuneam la sfârșitul anului trecut când vă prezentam o parte din portofoliul lui Sorin Onișor, un fotograf al poveștilor de care cu siguranță ați auzit. Fotograful din spatele poveștilor, așa l-am denumit noi. Și suntem în continuare de acord cu această afirmație.

Ei bine, Sorin are obiceiul de a publica pe Facebook răsăritul zilei respective. Și face asta aproape în fiecare zi, motiv pentru care îl admirăm. E tare important pentru un fotograf ca să își gestioneze timpul în așa fel încât să își și prezinte fotografiile, rezultatele muncii, nu doar să le realizeze.

Fiecare răsărit adună sute de aprecieri și distribuiri. Adună comentarii pozitive. În fiecare dimineață văd persoane care distribuie fotografiile lui Sorin Onișor cu răsăritul zilei respective. În fiecare zi. Semn că fotografiile sale spun povești pe care oamenii le înțeleg și la care oamenii reacționează.

În urmă cu două zile, pe 25 mai 2013, Sorin Onișor a venit cu un răsărit care te lasă fără cuvinte. Parcă mai special decât tot ce a fost până acum. Fotografia publicată pe Faceook a strâns peste 7.500 de aprecieri și aproape 1.500 de distribuiri, asta pe lângă sutele de comentarii. Sigur v-ați întâlnit cu ea pe Facebook zilele acestea. Dacă nu o veți face acum. Fotografia este încă extrem de mediatizată. Puteți citi despre ea și într-un articol pe Adevărul.

Sorin Onișor - Fotografie virală pe Facebook

Haideți să privim încă o dată fotografia realizată de Sorin Onișor. Parcă ne face să avem un început de săptămână mai bun, nu? 🙂 Cu ajutorul lui Sorin am ales 15 fotografii  superbe de la răsărit realizate de el pe care vi le vom prezenta zilele acestea într-un articol dedicat.

Sorin Onișor - Fotografie virală pe Facebook

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei