LOADING

Type to search

Știați de Mediafax ZOOM?

dragosasaftei 7 years ago

Sau de rubrica denumită și Povești în imagini pe Mediafax? Sunt convins că urmăriți sau ați văzut cel puțin odată un fotoreportaj publicat pe celebrul The Big Picture, rubrică foto a cotidianului Boston. Ei bine, în urmă cu câteva zile am descoperit rubrica de care v-am întrebat în titlu.

Este vorba de Mediafax ZOOM, rubrica de fotoreportaj a trustului Mediafax. Intrând pe site-ul rubricii veți putea vedea articole cu fotografii și fotoreportaje realizate în mare parte în România. Desigur, sunt și imagini cu circulație internațională preluate de la alte agenții media, însă ideea principală este de promovare a celor mai bune fotografii de presă realizate în România.

Eu unul așteptam de mult ca o agenție media românească să dezvolte o astfel de platformă. Mie îmi stârnește interesul fiecare articol publicat acolo și mă bucur să văd în fotografii evenimente de care am aflat din presă, spre exemplu. Sunt cadre diferite, interesante, extrem de expresive și de reușite. Și, ca fotograf, reprezintă o sursă excelentă de exemple potrivite în fel și fel de situații!

E un site pe care ar trebui să-l urmăriți. Noi am ales trei fotografii publicate în ultimele zile. Pasionaților de fotografie, fiți cu ochii pe Mediafax ZOOM! 🙂

Povești în imagini pe Mediafax ZOOM

Povești în imagini pe Mediafax ZOOM

Povești în imagini pe Mediafax ZOOM

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

  1. Bapo 11 December 2013

    Interesant acest articol, ma bucur ca l-am remarcat si invatat. Multumesc pentru acest articol deosebit ce poseda cerinta de atentie.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei