LOADING

Type to search

#Stropdeiubire și un concurs Aqua Carpatica de Dragobete

dragosasaftei 7 years ago

Aqua Carpatica vă invită la un concurs aparte. De astăzi, Valentine’s Day, până de corespondentul său de la noi, Dragobe, timp de 10 zile, puteți participa la un concurs care vă poate aduce premii pe măsură. E un concurs accesibil și care pune accent pe creativitatea fiecăruia dintre noi. Zic că e accesibil pentru că te-ai putea înscrie chiar și în câteva secunde.

Despre ce e vorba? Surprinde în aceste zile într-o fotografie o formă a iubirii și apoi public-o pe Instagram folosind hashtag-ul #stropdeiubire și ești înscris în concurs. Simplu. Ușor. Interesant. Instagram-ul vă oferă o serie de filtre foarte mișto, această perioadă ajută la dezvoltarea creativității în direcția iubirii, așa că nu mai trebuie decât să surprindeți totul într-o fotografie.

Care sunt premiile?

  • Premiul I – Samsung Galaxy S3;
  • Premiul al II-lea – Apă plată cu dragoste pentru 6 luni;
  • Premiul al III-lea – Apă plată cu dragoste pentru 2 luni;

Mai multe detalii despre concurs puteţi găsi pe blogul Aqua CarpaticaNoi vă vom prezenta în continuare câteva sugestii de idei de fotografii pe care le-ați putea pune în aplicare pentru participarea la concurs. Mult succes și… multă dragoste! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei