LOADING

Type to search

SUNT Full Frame Nikon, dar redus cu 2000 de lei

dragosasaftei 8 years ago

Cam asta ne comunică până la sfârșitul lunii cele patru modele de D-SLR-uri Full Frame Nikon existente în acest moment pe piață. Este vorba despre Nikon D600 (cel mai compact D-SLR Full Frame din lume)Nikon D800, Nikon D800E și Nikon D4 (un alt fel de review al aparatului). Valabilă până la sfârșitul lunii ianuarie, promoția adue o reducere de 2000 de lei modelelor full-frame ale brandurilor.

Ce transmite reducerea?

Nikon D600 ajunge acum la prețul precedentului D700, D-SLR-ul Nikon în format FX care a avut cel mai mare succes de-a lungul timpului. Nikon D800 ajunge aproape de prețul lui D600. Nikon D4 rămâne însă pe aceeași poziție, ajungând cu reducere la prețul de circa 23.000 de lei. Însă nu asta e relevant.

Dacă în timpul sărbătorilor de iarnă mulți pasionați de fotografie căutau oferte la D-SLR-uri Nikon FX, acum le au, la începutul anului. Rămâne de văzut câți dintre ei au avut răbdare și și-au păstrat banii. Oricum, oferta e una captivantă, mai ales pentru D600. E acum la cel mai bun preț de-a lungul timpului. Iată sub ce oferte vin reducerile.

E un prilej bun, mai ales pentru primele două modele. Dacă la D4 reducerea nu este una foarte mare comparativ cu prețul produsului, la D600 sau D800 reducerea se mulează extrem de bine, aducând cele două aparate la prețuri decente. 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

 1. Dan 12 January 2013

  Mai la preturile aste ma mai însor odata .
  Da e faina faza cu reducerea dar daca ai si scoate bani din pasiune , dar cat ramane la stadiul de pasiune zic ca nu se justifica o investitie de 70 de bulioane .

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 13 January 2013

   Nu se știe niciodată când poți materializa o pasiune. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei