LOADING

Type to search

Vrei să mergi într-o tabără foto în Austria?

dragosasaftei 7 years ago

Cum ar fi să începi anul cu o tabără de fotografie? Dar cum ar fi să începi anul într-o tabără de fotografia în Austria? Ar fi mai mult decât perfect, nu? Foto Union organizează o astfel de tabără, cea de a treia pentru bloggerii pasionați de fotografie.

Despre komandamentul de iarnă

Cam așa este intitulată întreaga excursie. Noi suntem convinși că va fi ceva tare, tare interesant. Dar totuși, când, unde și cum? Tabăra de fotografie pentru bloggeri se desfășoară între 12 și 20 ianuarie 2013, în Austria, în stațiunea Niedernsill. Va fi cel mai bun prilej pentru fotografie de natură și fotoreportaj specific zonei. Austria e minunată oricum. Iarna devine însă cu totul și cu totul specială.

Cum poți participa?

În momentul de față komandamentul de iarnă este alcătuit din 13 bloggeri, Costin CocioabăRadu BazavanAdrian CiubotaruVictor KapraAndreea BurlacuCristian DorombachMiruna SfiaToma NicolauAlexandra RoșuCosmin Tudoran,  AlissumCristian ȘuțuRadu Bădoiu, existând însă încă 3 locuri libere pe care le puteți ocupa chiar voi. Cum vă puteți înscrie la concurs? E simplu.

Demonstrați pe blogul vostru că sunteți suficient de talentați să descrieți un loc prin cuvinte și imagini. Faceți asta până pe 5 ianuarie, iar dacă vă încadrați în primele trei locuri veți pleca pentru aproape 10 zile în Austria, într-o tabără în care veți putea învăța și practica fotografia în cel mai adevărat sens al ei. Nu uitați că articolul vostru trebuie să conțină formula de mai jos la sfârșitul articolului.

Text înscris în concursul Komandamentul de iarnă – Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Neola, Hotel KehlbachwirtDomeniile Vînju MareHotel Continental Forum OradeaOpelAnagrama.

Trimiteți apoi articolul la vreau@fotounion.ro și, cine știe, poate veți începe anul cu noroc. Mai multe detalii găsiți aici. Șiii să știți că suntem încântați să vă anunțăm că Blog de fotografie e partener media al acestei tabere. 🙂

Tabăra de fotografie pentru bloggeri

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

  1. fihypnxw 25 January 2013

    T3L2AN thiyaviorsnf, [url=http://xyvzdpxaaytf.com/]xyvzdpxaaytf[/url], [link=http://mbhvmraiqdfz.com/]mbhvmraiqdfz[/link], http://hdxhgrbjrwja.com/

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei