LOADING

Type to search

Testează noul Nikon D5 în Timișoara, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu și București

dragosasaftei 5 years ago

Locuiești într-unul din orașele menționate? Atunci vei putea testa în curând noul Nikon D5 și blițul SB-5000, unele dintre cele mai râvnite echipamente foto din momentul de față. „Turneul” începe pe 26 martie și se încheie pe 17 aprilie:

Pentru a vă înscrie trebuie să confirmați prezența în topic-urile aferente:  TimisoaraCluj NapocaIasiConstantaBrasovSibiu si Bucuresti.

Varful de gama Nikon D5, cel mai performat aparat foto realizat de Nikon, este echipat cu un senzor de imagine CMOS de 20.8 MP in format FX si senzor de masurare RGB de 180K pixeli care asigura recunoasterea cu precizie a subiectelor, precum si excelente detalii ale imaginii. Sistemul AF cu 153 de puncte de focalizare si 99 de senzori de tip cruce ofera o acoperire larga, indiferent daca fotografiati in medii de fotografiere extrema, atunci cand aveti doar o sansa de a obtine fotografia dorita. Noul buffer va permite sa inregistrati pana la 200 de imagini NEF (RAW) in timpul unei serii de mare viteza. Nikon D5 beneficiaza de un nou sistem de procesare a imaginii, EXPEED 5 si de cea mai extinsa sensibilitate ISO din istoria aparatelor foto produse de compania Nikon, avand un interval ISO de la 100 pana la 102.400, extensibil pana la echivalentul ISO 3.280.000. Aparatul foto inregistreaza imagini cu o cadenta de pana la 12 fps cu urmarire AE/AF sau de pana la 14 fps cu oglinda ridicata”, precizează Nikon prezentând cel mai performant model al brand-ului.

Așadar, dacă vreți să testați aparatul, știți ce aveți de făcut! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

  1. joita lucian 15 April 2016

    pai nikon tot scoate …astept 5 d mark IV …de am obosit! 1dx 2 e prea mult pentru mine!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei