LOADING

Type to search

Timelapse de pe Stația Spațială Internațională

dragosasaftei 7 years ago

Cei de la NASA continuă să ne surprindă într-un mod foarte plăcut. Cum? Fie ne fotografiază, fie ne filmează și apoi publică rezultatele superbe pe internet. De ce zic ne? Pentru că, inevitabil, undeva în fotografiile acelea, oricât de mici în comparație cu Pământul am fi, tot existăm, așa că facem parte din fotografii.

De această dată fotografii-astronauți de pe Stația Spațială Internațională au realizate un timelapse superb în care surprind rotația planetei și anumite fenomene meteorologice în diferite perioade ale anului. Veți regăsi secvențele cu Uraganul Irene, ba chiar și cu Aureola Boreală. E incredibil cum se văd toate aceste evenimente din spațiu. Privind fotografiile și secvențele de mai jos fotografia aeriană începe să pară ceva banal în comparație cu ceea ce fac cei de pe SSI.

Vă lăsăm în continuare cu timelapse-ul de care vă povestim. Și, dacă vreți să veți câteva fotografii mai detaliate, puteți descărca de aici ebook-ul publicat de NASA la începutul anului, ebook care conține aproximativ 100 de fotografii din satelit. 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei