LOADING

Type to search

Toamna se numără promoțiile foto

dragosasaftei 7 years ago

Toamna se numără bobocii, dar și promoțiile foto, mai ales când producătorii și distribuitorii vin cu oferte extrem de avantajoase. Ne bucurăm să vedem produse excelente la prețuri mult mai mici sau kit-uri care acum sunt mult mai avantajoase. Haideți să vedem care sunt promoțiile foto ale acestei toamne. 🙂

Nikon D7000 + 18-55VR + 50 1.8 + accesorii la 3.999 de lei

Nikon D7000, unul dintre cel mai bine vândute D-SLR-uri Nikon, vine acum într-un pachet extrem de atractiv. Kit-ul este format din body, obiectivul 18-55 VR, obiectivul 50mm f/1.8 AF-D și o serie de accesorii utile precum geantă foto și card SD. Pachetul este mai mult decât suficient, mai ales pentru început.

18-55-ul va fi suficient pentru un all-around, iar cu 50-ul te vei descurca excelent în absolut orice condiții de iluminare! 🙂 Kit-ul este disponibil la 3.999 de lei la Photosetup sau F64.

Promoție Nikon D7000

Voucher de 10% la achiziționarea unui D-SLR Canon

Până pe 15 septembrie la achiziționarea oricărui D-SLR Canon primiți un voucher de 10% din valoarea sa pentru achiziționarea ulterioară de accesorii Canon, fie că e vorba de un bliț, obiectiv sau grip, spre exemplu. Mai multe detalii găsiți la F64.

Promoții foto Canon

100 de lei reducere la obiectivele fixe Nikon

Până la sfârșitul lunii aveți o reducere de 100 de lei la achiziționarea unuia dintre următoarele obiective: 35mm f/1.8 AF-S, 40mm f/2.8 Micro și 50mm f/1.8 AF-S. Toate sunt niște obiective excelente. Primul e un fix oarecum mai wide care poate fi folosit cu încredere la evenimente, spre exemplu. Al doilea e cel mai accesibil obiectiv macro Nikon, iar al treilea e clasicul renumit pentru portrete.

Puteți achiziționa obiectivele aflate în promoție de la F64 sau Photosetup

*Rectificăm! Reducerea e valabilă la toate obiectivele fixe Nikon.

Promoție obiective Nikon

20% reducere la kit-urile de bliț-uri Photoflex

Photoflex a lansat în urmă cu o lună o serie nouă de bliț-uri. E vorba de bliț-urile FlexFlash 400Ws care acum vin la Photosetup în câteva kit-uri extrem de atractive. Practic ai tot ce îți trebuie. Stativ, umbrelă, menghină, softbox, geantă de transport plus multe alte accesorii.

Găsiți kit-urile aflate în promoție pe Photosetup.

20% reducere la kit-urile Photoflex

Nikon D3100 într-un pachet cu de toate

Și body. Și obiectiv. Și card SD. Și cablu HDMI. Și rucsac foto. Și trepied. Și filtru UV. Toate la un preț mai mic cu 554 de lei. Kit-ul menționat mai sus alcătuit în jurul lui Nikon D3100 costă acum 1.699 de lei. E unul dintre cele mai accesibile kit-uri de D-SLR de pe piață.

Mai multe detalii găsiți la F64.

Promoție Nikon D3100

Sony A99 și o economie de 4.000 de lei

Vârful de gamă al D-SLR-urilor Sony, A99, vine acum într-un kit special. La achiziționarea body-ului primiți cadou un bliț Sony HVL-F60M și un grip Sony VG-C99AM, economisind astfel 3.988 de lei. Mai multe detalii despre kit găsiți la F64.

Promoție kit Sony A99

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei