LOADING

Type to search

Transit, o expoziție de excepție la Cluj Napoca

dragosasaftei 7 years ago

De competiția World Press Photo ați auzit. Chiar în urmă cu câteva săptămâni v-am prezentat fotografiile premiate anul acesta. E una dintre cele mai renumite competiții internaționale de fotografie și, totodată, una care aduce în față fotografii pline de povești realizate de fotografi care prezintă, prin artă, documentare de excepție.

Photo Romania Festival 2013, care se va desfășura, asemenea anului trecut, la Cluj, aduce în prim plan această competiție prin intermediul fotografului Espen Rasmussen, fotograf care a câștigat de două ori competiția World Press Photo și de șapte ori Pictures of the Year.

Espen Rasmussen a realizat un proiect fotojurnalistic denumit Transitun proiect care prezintă în fotografii poveștile refugiaților din întreaga lume. Ei bine, cele mai reușite fotografii din acest proiect vor fi expuse în cadrul festivalului la Muzeul de Artă din Cluj, în perioada 17-26 mai 2013. 

De asemenea, festivalul va mai fi însoțit de o serie largă de expoziții inedite, workshop-uri, concerte și petreceri, toate încojurate de lumea fotografiei. Dacă sunteți în zonă, vă recomandăm să ajungeți la expoziție! Fotografiile lui Espen Rasmussen vă vor lăsa fără cuvinte. 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei