LOADING

Type to search

Tunelul dragostei, un loc din București care te-ar putea inspira

dragosasaftei 7 years ago

Țin minte că văzusem primele fotografii cu această linie de tramvai în urmă cu câțiva ani. Erau făcute de Aurel Rapa și mă tot întrebam care o fi locul în care au fost făcute. Pe atunci nu știam Bucureștiul prea bine și nu-mi închipuiam că ar putea fi o linie de tramvai înconjurată de-o „pădure de copaci”. Așa-mi imaginam zona atunci.

Apoi când m-am mutat în București și am trecut prima oară pe-acolo mi-am dat seama că-i cu totul altfel, însă poate deveni fragment dintr-o poveste prin intermediul fotografiilor.

În acest an, chiar acum câteva zile, Aurel Rapa a mai realizat o serie de fotografii aici în peisajul toamnei. Le-a publicat pe contul de Facebook și a strâns rapid sute de aprecieri. Pe lângă toate like-urile și share-urile mai întâlnite au fost însă întrebările cu privire la locul în care au fost făcute.

Ei bine, este vorba de Șoseaua Progresului, cunoscută și sub numele „Trafic greu”, iar tramvaiele care circulă aici sunt 1 și 25. 1, spre exemplu, străbate aproape tot Bucureștiul și vă poate aduce cam de oriunde aici, în locul denumit de Aurel Rapa, tunelul dragostei. Pentru o identificare mai ușoară iată cordonatele locului pe Google Maps.

Mulțumim, Aurel, pentru indiciu! Dacă aveți drum prin București sau sunteți din București locul o să fie spectaculos de fotografiat în culorile toamnei preț de doar câteva săptămâni. Așa că profitați de moment! Fotografiile pe care le-a făcut Aurel le puteți vedea aici, pe contul lui de Facebook. 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

  1. Vlad Ilaș 18 October 2014

    Off, nu le pot vedea pe Facebook, pe contul lui, pentru că m-a blocat 🙁
    Oricum, faină zona! Acum câțiva ani locuiam în apropiere de linia asta de tramvai, însă n-am văzut-o niciodată ce frumoasă e toamna 🙂

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei