LOADING

Type to search

Călător într-un București la ceas de apus

dragosasaftei 7 years ago

Bucureștiul este cu siguranță un oraș al contrastelor, un oraș în care găsești clădiri moderne, dar și vechi edificii de o arhitectură superbă, un oraș care îți arată stradă într-un mod unic și îți deschide oamenii așa cum rar vezi. E un oraș pe care nu încetezi niciodată să-l descoperi.

Acesta a fost și motivul pentru care Travel with a smile alături de Nikon vă invită la un tur foto prin București. „Vom face un tur foto in Bucuresti, vom admira apusul soarelui si lumina de la apus si vom explora cateva pasaje din Bucuresti. Daca Pasajul Macca/Vilacrosse este unul dintre cele mai cunoscute, afla ca exista mai multe pasaje in locuri pe care nici nu le banuiesti (toate aflate in centrul istoric al Bucurestiului).”, spun organizatorii.

E o ocazie bună de a descoperi anumite zone neștiute ale orașului care ne-a fost, poate, gază de atât de mult timp. Prețul turului este unul modic. Tot turul foto costă 30 de lei. O sumă mică pentru ceea ce veți primi în schimb, incluzând amintirile, poveștile, sfaturile foto și șansa de a testa echipament profesionist pentru câteva ore.

Noi vă recomandăm cu mare căldură acest tur foto prin București! Va fi o experiență interesantă și pe placul vostru. 🙂 Mai multe detalii despre tur găsiți aici.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

3 Comments

  1. Dadal cristinel 19 August 2013

    Nice. Si multam. M-am bagat 😀

    Reply
    1. Dragoș Asaftei 19 August 2013

      Mă bucur să aud asta! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei