LOADING

Type to search

3 tutoriale utile de editare foto în Photoshop

dragosasaftei 5 years ago

De curând am văzut pe Facebook o serie de tutoriale video realizate de un fotograf român, Cristi Kerekes. Am povestit cu el și așa am aflat că-și propune să populeze canalul său de Youtube doar cu astfel de tutoriale, pe diverse niveluri de dificultate. Deși are și câteva explicate în limba română, cele mai recente dintre ele sunt realizate în limba engleză în așa fel încât să fie accesibile pentru mai mulți pasionați din jurul lumii.

Îi ținem pumnii și-i urăm să aibă succes în ce și-a propus! Așteptăm să vedem mai multe tutoriale și, poate, din ce în ce mai complexe. Iar la cum i-a reușit lui Cristi până acum, suntem convinși că nu mai durează mult timp până atunci.

Noi le-am selectat pe trei dintre cele publicate până acum. Tutoriale de bază, dar extrem de utile și foarte bine explicate. Le puteți vedea pe toate pe canalul de Youtube al lui Cristi, Eye Stocker – Free Photoshop and Photography Tutorials. În momentul de față sunt deja 2.000 de persoane abonate! 🙂Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei