LOADING

Type to search

Un an intreg intr-un fotoreportaj

dragosasaftei 8 years ago

Ziarul Time ne prezintă în ordine cronologică cele mai bune fotografii documentare realizate în cadrul acestui an. Fiecare fotografie spune o poveste și desemnează un eveniment reprezentativ anului 2012 sau o situație demnă să rămână memorabilă. Noi ne-am decis să alegem câte o fotografie reprezentativă pentru fiecare lună și să vă scriem câteva cuvinte despre povestea pe care o ilustrează. Puteți găsi aici toate fotografiile selectate de Time.

Ianuarie

Fotografia lunii ianuarie o surprinde pe Sharifa Ibrahim, asistentă la Comitetul Islamic Sharif, un centru comunitar din apropierea orașului Cairo, centru ce oferă gratuit servicii de educație și îngrijire medicale familiilor neprivilegiate din cartierele învecinate.

2012 în fotoreportaj - Ianuarie

Februarie

O fată siriancă își plânge tatăl care, alături de alți doi bărbați, a fost răpit și apoi ucis de o grupare shabiha din împrejurimile orașului al-Qusayr.

2012 în fotoreportaj - Februarie

Martie

Fotografia lunii martie surprinde un copil jucându-se cu o praștie în orașul natal al fostului dictator libanez Muammar Gaddafi.

2012 în fotoreportaj - Martie

Aprilie

Fotografia acestei luni surpinde un soldat al armatei regimului nordic din Sudan decedat lângă o fabrică petrolieră în urma unei lupte grele duse împotriva trupelor sudice care au invadat orașul Heglig.

2012 în fotoreportaj - Aprilie

Mai

În luna mai sute de oameni au fost arestați și zeci răniți în urma unui protest de ziua președintelui Vladimir Putin.

2012 în fotoreportaj - Mai

Iunie

Un sportiv amator, Buvaysar Eskaev, de 16 ani, se antrenează pentru Jocurile Olimpice de la Londra în sala lui din orașul Khasav-Yurt din Rusia.

2012 în fotoreportaj - Iunie

Iulie

Luna iulie îl surprinde pe președintele Barack Obama în timpul unui discurs din cadrul campaniei sale electorale. Deşi ploua torenţial, Obama a continuat să vorbească în faţa oamenilor din oraşul Glen Allen.

2012 în fotoreportaj - Iulie

August

Fotografia lunii august îl surprinde pe candidadul la funcţia de preşedinte al SUA, Mitt Romney, care își pregătea în timpul unui zbor evenimentul de campanie pe care avea să-l desfășoare în New Orleans.

2012 în fotoreportaj - August

Septembrie

Luptele de stradă din Egipt îi surprind pe o parte dintre protestatari în momentul în care aruncau cu pietre în apropierea ambasadei SUA din Cairo.

2012 în fotoreportaj - Septembrie

Octombrie

Fotografia lunii octombrie surprinde peisajul dezolant cauzat de urganul Sandy care a devastat zone largi de pe coasta estică a Americii de Nord.

2012 în fotoreportaj - Octombrie

Noiembrie

Fotografia aleasă prezintă furia și disperarea unor palestinieni în urma sosorii trupului neînsuflețit al lui Ramez Harb, un militant al Jihadului Islamic, ucis de atacul aerian al Israelului.

2012 în fotoreportaj - Noiembrie

Decembrie

Cea mai recentă fotografie din acest fotoreportaj prezintă un bărbat rănit care obține ajutor în timpul luptelor dinte susținătorii și opozanții președintelui egiptean, Mohammed Morsi.

2012 în fotoreportaj - Decembrie

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei