LOADING

Type to search

Vernisajul salonului „Best of Comunitate Foto”

dragosasaftei 8 years ago

În urmă cu câteva zile vă prezentam o statistică a celor mai menționate site-uri românești de fotografieComunitate Foto se afla pe poziția a treia, având un număr semnificativ de menționări. Ținând cont de faptul că proiectul nu este realizat pe baza vreunui brand foto cu istorie, rezutlatul este unul extrem de bun.

Probabil vă întrebați ce reprezintă fotografia de mai sus. Fotografia aparține doamnei Halasz Szabo Haynal din Timișoara, care a fost aleasă drept Best Author pe platforma comunității în urma participării la concursul ce face parte din Salonul Internațional de FotografieBest of CF – 2012. Fotografia a luat și medalia de argint la cateogoria Color, iar doamna Haynal a avut 7 fotografii premiate din cele 8 înscrise.

Urmează astfel festivitatea de premiere și versisajul expoziției cu fotografiile înscrise. Unde, când și cum? Vernisajul va avea lor pe 9 februarie, de la ora 12, în holul mare al Bibliotecii Județene Brăila (Calea Călărașilor, nr. 54). În total vor fi expuse circa 80 de fotografii înscrise la competiție. 🙂

Salonul International de Arta fotografica “Best of CF”

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei