LOADING

Type to search

Invitație la Weekend-ul Nikoniștilor, ediția a IV-a

dragosasaftei 8 years ago

În urmă cu patru ani, în 2009, Nikon România organiza unul dintre primele, dacă nu chiar primul, eveniment monobrand care implica o întreabă comunitate. Era vorba de Weekend-ul Nikoniștilor, eveniment care a continuat să fie reluat an de an ajungând de această dată la cea de a IV-a ediție.

Evenimentul se va desfășura în perioada 22-24 martie 2013, în incinta Hotelului Pullman din București și va implica o serie de expoziții, workshop-uri, discursuri, dezbateri și posibilitatea de testare a echipamentelor brandului. Mai multe detalii despre cum vă puteți înscrie găsiți mai jos, însă până să ajungem acolo, iată, mai exact, ce fotografi veți putea întâlni și ce prezentări vor avea fiecare.

7 fotografi vor ține workshop-uri cu tematice specifice. Îi veți putea vedea astfel pe Predrag Vuckovic, fotograf de sport extrem la Redbull, Tudor Lucaciu, director de fotografie la Romanian Society of Cinematographers, Mihai Stetcu, fotograf de sport extrem la Redbull, Neil Coltofeanu, director tehnician la Romanian Society of Cinematographers, Daniel Mihailescu, fotograf AFP, Bogdan Panait, fotograf de peisaj, și Alin Popescu, fotograf de peisaj.

Suntem convinși că vor fi workshop-uri interesante, motiv pentru care vă recomandăm să luați parte la ele. Mai jos găsiți detaliile despre înscriere, iar dacă vreți să aflați mai multe despre eveniment puteți intra pe Nikonisti.ro.

[table color=”red”]

Unde Când Cum mă înscriu la Weekend-ul Nikoniștilor
Hotel Pullman, București 22-24.03.2013 Te poți înscrie aici folosind contul de pe nikonisti.ro.

[/table]

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei