LOADING

Type to search

Editarea și indexarea fotografiilor: Workshop de Adobe Lightroom cu Dan Dinu

dragosasaftei 6 years ago

Nimic nu-i mai greu decât momentul în care cauți o anumită fotografie și nu știi de unde să o apuci. Ai arhiva cumva organizată pe ani, luni sau zile, dar nu reușești să asociezi fotografia pe care o cauți cu o dată. Și cauți, și cauți în fiecare folder până-ți dai seama că, de fapt, era în altă parte, unde poate nici nu te-ai gândit să te uiți.

Tocmai de aceea este extrem de important să acordăm o atenție sporită indexării fotografiilor. La fel și editării lor. Când primești oameni în vizită acasă îți place ca totul să fie ordonat, la locul lui, nu? Același lucru e și cu editarea fotografiilor.

Workshop de Adobe Lightroom cu Dan Dinu

Pe 26-27 iulie 2014Dan Dinu vă invită la un workshop de Adobe Lightroom care va pune accent pe editarea și indexarea fotografiilor. Adobe Lightroom este un program dezvoltat exclusiv pentru fotografi, cu ajutorul caruia puteti nu numai sa va editati imaginile, ci si sa le organizati intr-o baza de date conceputa profesionist, bine indexata si sa scapati astfel de miile de imagini imprastiate peste tot in calculatorul vostru.

Este momentul sa mai faceti inca un pas in pasiunea voastra pentru fotografie si sa invatati de la Dan Dinu cum puteti folosi cat mai eficient acest program pentru a va usura munca si care este workflow-ul complet pe care fotograful il foloseste cu succes de mai bine de 5 ani. Pe langa programul in sine, o sa mai invatati despre formatul RAW si importanta lui in editare, despre color management, alegerea unui monitor bun si calibrarea acestuia, despre back-up si solutii pentru a va tine munca in ordine si nu in ultimul rand, despre cum poti lucra mereu conectat la imaginile tale, indiferent in ce colt al lumii ai fi.

Workshop-ul pe care il sustinem se desfasoara pe parcursul a doua zile si insumeaza 10h, ce contin atat informatii teoretice cat si practice. Numarul de locuri este limitat la 8, pentru a da posibilitatea trainer-ului sa lucreze cu fiecare in parte. Participantii vor putea exersa la acest workshop cele discutate, fiind alocat timp pentru a experimenta in program notiunile si conceptele studiate.

Mai multe detalii despre workshop găsiți pe Photolife.

EDITAREA SI INDEXAREA FOTOGRAFIILOR – 26-27 iulie 2014 Brasov

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei