LOADING

Type to search

Workshop de editare a fotografiilor în Lightroom susținut de Dan Dinu la Brașov

dragosasaftei 6 years ago

Pe scurt, când, unde și cum:

  • Workshop-ul de editare a fotografiilor în Adobe Lightroom are loc pe 1-2 noiembrie;
  • Se desfășoară în Brașov, la sediul Photolife;
  • Au mai rămas 4 locuri libere;
  • Taxa de participare este de 300 de lei.

Mai multe detalii găsiți aici.

Adobe Lightroom cu Dan Dinu la Brasov

Va invitam la un workshop complet care sa va dea nu numai informatiile necesare despre editare, dar care sa va ofere si un workflow complet de la declansare si pana la arhivarea imaginilor preferate.

 Adobe Lightroom este un program dezvoltat exclusiv pentru fotografi, cu ajutorul caruia puteti nu numai sa va editati imaginile, ci si sa le organizati intr-o baza de date conceputa profesionist, bine indexata si sa scapati astfel de miile de imagini imprastiate peste tot in calculatorul vostru. Este momentul sa mai faceti inca un pas in pasiunea voastra pentru fotografie si sa invatati de la Dan Dinu cum puteti folosi cat mai eficient acest program pentru a va usura munca si care este workflow-ul complet pe care fotograful il foloseste cu succes de mai bine de 5 ani. Pe langa programul in sine, o sa mai invatati despre formatul RAW si importanta lui in editare, despre color management, alegerea unui monitor bun si calibrarea acestuia, despre back-up si solutii pentru a va tine munca in ordine si nu in ultimul rand, despre cum puteti lucra mereu conectati la imaginile voastre, indiferent in ce colt al lumii va aflati.

Workshop-ul pe care il sustinem se desfasoara pe parcursul a doua zile si insumeaza 10 ore, ce contin atat informatii teoretice cat si practice. Numarul de locuri este limitat la 8, pentru a da posibilitatea trainer-ului sa lucreze cu fiecare in parte. Participantii vor putea exersa la acest workshop cele discutate, fiind alocat timp pentru a experimenta in program notiunile si conceptele studiate.

Workshop de editare a fotografiilor în Adobe Lightroom

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei