LOADING

Type to search

Workshop de Fotografie Aeriană la Șirna

dragosasaftei 7 years ago

Fotografia aeriană este una dintre cele mai mari pasiuni ale mele. Am descoperit în 2011 ce înseamnă să fotografiezi din zbor și anul trecut împlinisem deja peste 50 de ore de fotografie aeriană. Am zburat, am fotografiat întreaga Transilvanie din avion și am observat că acest gen fotografic atrage din ce în ce mai multe persoane.

Așa că, alături de Aerodromul Șirna și Sebastian Raduam pornit organizarea unui workshop de fotografie aeriană. Credem că e primul de acest fel din țara noastră.

Workshop de fotografie aeriană

  • 9 martie 2013, ora 11
  • la Aerodromul Șirna

Se va zbura în paralele cu două avioane, astfel încât cei care veți participa vă veți putea fotografia între voi din avioane, să fotografiați peisajul din avion și, apoi, să fotografiați avioanele în evoluția lor. Dupa asta vom discuta cele petrecute peste zi și vom mânca un gulaș care va fi pregătit în timp ce noi zburăm. Vă invit la un workshop de fotografie aeriană

Partenerul principal al workshopului este Photosetupastfel încât fiecare participant va primi un membership discount pentru toate cumpărăturile care vor fi realizate ulterior de pe site-ul magazinului. Totodată, în cadrul evenimentului, veți putea testa produse distribuite de Photosetup. În zilele următoare workshopului se va desfășura și un concurs de fotografie pentru participanți, concurs care va avea ca premiul al juriului rucsacul foto Kata KT A43U iar ca premiu de popularitate geanta foto Kata KT H-10.

Va puteti inscrie trimitand un email la workshop@pilotmagazin.ro. Costul workshopului este de 300 de lei si include initierea teoretica, suportul de curs, zborul, gulașul de seara.

Modalitate de plata: 50% din costul cursului se plateste in avans, prin transfer bancar in contul RO53BRDE445SV89139184450 deschis la BRD, iar restul de 50% la fata locului, in ziua cursului. Mai multe detalii despre plată puteți găsi aici.

Așa cum spune și Sebastian, „trebuie sa stiti ca pilotii cu care veti zbura sunt profesionisti, au mii de ore de zbor la activ iar aeronavele indeplinesc toate standardele de siguranta. Nu ma intrebati cate stele au la Euro’Ncap ca nu le-a testat nimeni asa pana acum. Totusi, sa nu imi ziceti ca nu v-a prevenit nimeni: ZBORUL CREEAZA DEPENDENTA.”

Workshop de Fotografie Aeriană

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

3 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei