LOADING

Type to search

Workshop cu Dan Dinu la Cazanele Dunării: 23-26 aprilie

dragosasaftei 7 years ago

Acum doi ani ajungeam pentru prima oară în zonă. Știam de Cazanele Dunării, le vedeam în față, dar nu-mi venea să cred că există un loc atât de spectaculos. Indiferent dacă mergi acolo ca pasionat de fotografie sau ca turist, locul o să ți se pară de-a dreptul minunat. E locul în care Dunărea întâlnește Carpații și în care se formează un reflief atipic țării noastre.

O ocazia bună să descoperiți zona, dar să o și fotografiați, este workshop-ul foto susținut de Dan Dinu în perioada 23-26 aprilie la Cazanele Dunării. Veți avea ocazia să descoperiți timp de patru zile câteva peisaje minunate, dar și o faună diversificată, atât pe uscat, cât și pe fluviu, pentru că tura foto va include și plimbări pe Dunăre.

Taxa de participare este de 850 de lei și include cazarea, mâncarea (pentru toate cele 4 zile) și plimbarea cu barca pe Dunăre. Veți primi în schimb îndrumările lui Dan și șansa să fotografiați locurile ca în imaginile de mai jos. Mai multe detalii despre workshop găsiți aici.

Workshop cu Dan Dinu la Cazanele Dunării: 23-26 aprilie Workshop cu Dan Dinu la Cazanele Dunării: 23-26 aprilie Workshop cu Dan Dinu la Cazanele Dunării: 23-26 aprilie

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei