LOADING

Type to search

Workshop-uri din lumea fotografiei pentru studenți

dragosasaftei 7 years ago

Organizația studențească VIP România a dat startul unui proiect care are ca scop să aducă studenții pasionați de fotografie mai aproape de acest domeniu printr-o serie de workshop-uri susținute de fotografi ale căror povești pot fi, la un moment dat, motivaționale și demn de urmat.

„Aflat la prima ediție, proiectul se adresează studenților şi masteranzilor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 26 ani, pasionați de fotografie, ce dețin un nivel mediu de cunoştințe în domeniu şi sunt dornici să-şi ducă pasiunea către un nou nivel. Este mai mult decât un proiect de fotografie, este un proiect de dezvoltare profesională ce doreşte să pună accent pe latura pragmatică a fotografiei.

Timp de 7 zile, 20 de participanți se vor afla față în față cu fotografi români de succes, cu poveştile, experiența şi cunoştințele lor, într-un cadru prietenos, sala expozitională a magazinului F64. Lectorii prezenți în cadrul proiectului activează în diferite ramuri ale fotografiei, oferindu-le astfel o imagine de ansamblu asupra întregii activități de fotograf.” (descrierea proiectului)

Astfel, dacă sunteți studenți și pasionați de fotografie, mai aveți trei zile în care să aplicați pentru seria de workshop-uri – ObiectivGăsiți pe prima pagină a proiectul mai multe informație cu privire la aplicația pe care trebuie să o realizați pentru a putea participa la eveniment.

Desfășurat în perioada 13-21 mai 2013, proiectul îi va aduce în fața voastră pe Alexandra Sandu, Andreea Retinschi, Dragoș Asaftei,Vlad Eftenie, Andrei Pungovschi, Andrei Butuman, Constantin Nimigean, Bogdan Botofei, Bogdan Theodor Olteanu, Tiberiu Badea, Alexandra și Bogdan Dincă, Gabriel Kovats, Cătălin Georgescu, Alex Gâlmeanu, Sergiu Bica și Kaan Tiki. Vor fi câteva zile extrem, extrem de interesante, motiv pentru care vă recomandăm să vă înscrieți cât mai repede! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei